82 116лв. брои Кобрата за новото си любовно гнездо, научи

...
82 116лв. брои Кобрата за новото си любовно гнездо, научи
Коментари Харесай

82 бона се изръсил Кобрата за любовното гнездо в порутена дупка

82 116лв. брои Кобрата за новото си любовно гнездо, научи HotArena. В него Пулев е съсобственик с последната си възлюбена Розали Петрова.

Срещу платените пари Кобрата и гаджето му се снабдяват с етаж от къща, сграда обособена за магазин, както и половината двор чиято повърхност е над 160 квадратни метра. Имотът на Кобрата и посочената за негова държанка се намира в центъра на София и има много безстопанствен тип.

Къщата е на два етажа, а  горния се намира любовното гнездо на Пулев и Розали. Постройката е много остаряла. Строена е през 50-те години на предишния век. На външните стени е поставена изолираност завесите на прозорците са дръпнати, да не се вижда какво се случва в стаите, на терасата е сложена сателитна паница.

Кобрата и Розали Петрова очевидно са много дискретни при срещите си в къщурката, в случай че изобщо вървят там. Никой от останалите  живеещи там не ги е засичал. На долния етаж на къщата живеят родственици на продавачите.  Възрастна жена споделя пред „ България Днес ”, че не е виждал никой  да живее от години на този етаж и не знае дали има нов притежател.

 От няколко месеца Пулев и изгората му Розали се пробват да продадат парцела. Любовницата на боксьора се изявява като сполучлив брокер на недвижими парцели. Пулев и Петрова купуват парцела през декември. През февруари компанията на Розали пуска публикация за заменка на парцела. За етажа, магазина и двормото място те търсят различен парцел, без значение защо е предопределен. В обявата Розали написа, че е допустимо доплащане от тяхна страна.

Според слуховете Кобрата и хубавицата имат връзка от повече от 4 години. Запознават се инцидентно. Първата крачка прави топбоксьорът. Той съумява бързо да впечатли 30-годишната бизнес дама. Розалия от София, приключила е Софийския университет. Почти след завършването си Петрова става притежател на компания за недвижими парцели. Розали е една от дамите, за които Андреа научава, че Кобрата й кръшка. Скоро певицата обществено упрекна боксьора в систематични изневери. Тя е уверена че с изключение на с Розали Кубрат е имал връзка и с доста други.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР