80-годишен дядо от Берковица е глобен със 100 лева за

...
80-годишен дядо от Берковица е глобен със 100 лева за
Коментари Харесай

Дърт хулиган! Осъдиха 80-годишен дядо, размахвал бастуна

80-годишен дядо от Берковица е санкциониран със 100 лв. за безчинство. Санкцията му е наложена от районния съд в града.

Старецът се изправи пред съда поради нахлуване над продавачки. На 24 октомври по обяд Георги Г. влезнал в бакалия покрай дома му.

След свада с продавачките той ги нападнал. Халосал с бастуна си витрина с алкохол и потрошил цялостните бутилки, а след това налетял на едната от дамите. Старецът обиждал, псувал и размахвал бастуна. Нанесъл няколко удара по тялото и главата на служителката.

Свидетели на случая подали сигнал на 112 и дъртият гамен бил отведен за разпит. Съставен му е акт по Указа за битка с дребното безчинство и е изправен на съд по бързата процедура.

Пред съдията бай Георги обяснил, че е нападнал дамите, тъй като се заяждали с него и те го набили с бастуна, а едната му завиждала, че „ преди време е любил всичките й приятелки “. Според служителките обаче възрастният мъж правил обири в магазина. Те го спипали и се пробвали да го изгонят. Тогава той ги нападнал - обиждал, удрял и заплашвал, че „ синът му е полковник в Монтана и ще пристигна да ги убие “.

„ Възрастта не понижава укоримостта на действието и окачествяването му като непристойно», разгласи съдът и реши, че за поправянето и превъзпитанието на 80 годишния гамен би трябвало да се наложи административно наказване ”глоба” в размер на 100 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР