8 януари 2021 г. - LG Electronics (LG) обяви представянето

...
8 януари 2021 г. - LG Electronics (LG) обяви представянето
Коментари Харесай

LG обяви представянето на webOS 6.0 за своите смарт телевизори

8 януари 2021 година - LG Electronics (LG) разгласи представянето на webOS 6.0 за своите OLED, QNED Mini LED, NanoCell и UHD смарт тв приемници за 2021 година В комбиниране с новото отдалечено Magic Remote, най-новата версия на интелигентната телевизионна платформа на компанията предлага на феновете по-приятно и интуитивно преживяване при търсенето на наличие. Обновеният LG ThinQ AI в webOS 6.0 поддържа нови гласови команди както за Гугъл Assistant, по този начин и за Amazon Alexa, което прави ръководството на тв приемника и търсенето в стрийминг услуги, интернет и предавани канали по-лесно отвсякога.

Потребителите, осведомени с webOS, незабавно ще виждат обновения начален екран, модифициран за по-добра приложимост и за да отговори на потребностите на изменящите се привички на потребителите във връзка със наличието. Екранът New Home обезпечава по-бърз достъп до най-често употребяваните приложения и рационализира откриването на наличие с рекомендации въз основа на желанията на потребителя и историята на гледане. Всички те са показани на цялостен екран, за се видят пожеланото наличие и свързаната с него информация с един взор. New Home работи като център за настройки и по-голям обсег на webOS.

Освен новия първокачествен дизайн, Magic Remote предлага по-опростени контроли при потребление на гласово различаване с благоприятни условия от LG за използване на изкуствен интелект посредством LG ThinQ, Amazon Alexa или Гугъл Assistant. Лесно за навигация, за задържане и потребление, новото отдалечено Magic Remote предлага по-удобни за потребителя функционалности, в това число по-бързи връзки сред тв приемника и други устройства, както и бързи бутони за достъп до известни снабдители на наличие като Netflix, Amazon Prime Video и Disney +. * Magic Tap - NFC функционалност с едно допиране на Magic Remote, обезпечава неотложен достъп до голям брой вълнуващи оферти за гледане. Чрез нормално допиране на смарт телефон с задействан NFC към отдалеченото, феновете могат да споделят наличие от телефоните си към тв приемника и противоположното. Потребителите могат да преглеждат наличие, съхранявано на мобилните си телефони, на своите LG тв приемници, като в същото време не престават да употребяват обичаните си приложения и функционалности за смарт телефони.

Използвайки най-новите технологии на изкуствения разсъдък, телевизионните гласови контроли и Magic Remote, феновете могат по-бързо да получат търсената информация. Magic Explorer, усъвършенствана версия на Magic Link на LG, дава информативно наличие, обвързвано с това, което се демонстрира на екрана, с цел да могат феновете да научат повече за актьорите, местоположенията и други детайли във филмите и предаванията, които гледат. Функцията, подвластна от наличието, дава и най-приятното преживяване при извършване на покупки на артикули, които се появяват в определени предавани канали и услуги на LG TV, в това число телевизия онлайн, изложба, настройки и телевизионно управление, променяйки цвета на курсора, когато Magic Explorer има информация за шерване.

Нещо повече, новата функционалност Next Picks проучва желанията на феновете, с цел да открие повече наличие, уместно за техния усет. Използвайки данни от историята на гледане, Next Picks предлага две стратегии онлайн от предавания или телевизионни приемници, както и едно VOD заглавие или приложение, спестявайки на феновете време и помагайки им за решението кое да е идващото нещо, което да гледат.

„ Последната версия на нашата лесна за потребление отворена телевизионна платформа webOS 6.0 съставлява най-значимата актуализация, откогато за първи път въведохме webOS през 2014 година ", споделя Парк Хюнг-сей, президент на LG Home Entertainment Company. „ С новото издание на webOS LG показва устрема си да предлага услуги, артикули и технологии, които дават отговор на потребностите и желанията на нашите ценени консуматори. "

Най-новата алтернатива при тв приемниците от LG webOS 6.0 ще бъде показана на виртуалния щанд на LG на CES 2021, започващ на 11 януари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР