> 8 години е долната възрастова граница на децата, минали

...
> 8 години е долната възрастова граница на децата, минали
Коментари Харесай

8-годишни на отчет за употреба на наркотици у нас

> 8 години е долната възрастова граница на децата, минали през Педагогическите стаи за приложимост на опиати. Данните оповести Петко Василев от Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 

Общият брой на децата по параграф " опиати " за първите 6 месеца е едвам 22.  " Данните не дават отговор на действителността ", разяснява със страдание Василев и разясни, че в тази ситуация става дума единствено за използването, а не притежанието, продажбата и разпространяването на наркотични субстанции.

Като цяло общо 290 деца се водят на доклад в педагогическите стаи за края на първите 6 месеца на годината, 25% от тях са девойки. 

И още - до края на юни са регистрирани 37 закононарушения, осъществени от 34 малолетни, случаите са с 8 повече спрямо предходната година. 39 пък са противообществени прояви, осъществени от 37 деца до 14 години. От друга страна - по отношение на 42 деца до 14 години са осъществени похищения - били са бити, измъчвани, станали са жертва на блудничество и прочие, изброи Василев. 

Над 50% от всички похищения са обири и грабежи, следват хулиганските прояи и телесните повреди.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР