8 души от Хирургичното отделение в болницата в Сандански, сред

...
8 души от Хирургичното отделение в болницата в Сандански, сред
Коментари Харесай

8 лекари от болницата в Сандански са с COVID-19

8 души от Хирургичното отделение в болницата в Сандански, сред които лекари, медицински сестри и санитари, са с положителни проби за COVID-19.

Повечето заразени са без симптоми. Отделението спира приема на пациенти, съобщава БНТ.

Там ще останат да се лекуват само настанените и оперирани пациенти, а спешните случаи ще се пренасочват към Хирургичното отделение на филиала на болницата в Петрич, съобщиха от РЗИ Благоевград.

Повече подробности за състоянието на заразения медицински персонал, от Здравната инспекция в областния град ще предоставят утре.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13003  Сблъсъци с полицията в Индия на фона на растеж на заболелите от COVID-19 Сблъсъци с полицията в Индия на фона на растеж на заболелите от COVID-19  Румъния за първи път регистрира над 3000 нови случая на COVID-19 за денонощие Румъния за първи път регистрира над 3000 нови случая на COVID-19 за денонощие  Европейска комисия контракти доставка на ремдесивир за половин милион заболели от COVID-19 Европейска комисия контракти доставка на ремдесивир за половин милион заболели от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР