79-годишната Маргарет Тайлър още от дете следи всичко случващо се

...
79-годишната Маргарет Тайлър още от дете следи всичко случващо се
Коментари Харесай

Жена притежава най-голямата колекция от сувенири на кралското семейство

79-годишната Маргарет Тайлър още от дете следи всичко протичащо се с кралското семейство. Тя се е срещала с доста от членовете на монархията, в това число с кралица Елизабет втора и принцеса Даяна. Но ползата ѝ към кралското семейство не свършва дотук. През годините Маргарет е натрупала голяма сбирка от сувенири, която се разгръща из целия и дом. Сега, за коронацията на крал Чарлз III на 6 май, Маргарет се приготвя за кралско събитие като никое друго. Вече е изложила на показ във всекидневната си и особено знаме за коронацията на крал Чарлз.
За Деня на коронацията, който в действителност чакам с неспокойствие, ще се настаня комфортно тук. Ще изпия доста чаши чай от самото начало.
Маргарет Тайлър, почитател на кралското семейство

През годините Маргарет следи израстването на Чарлз и даже пътува до Уелс през 1969 година, с цел да участва на встъпването му в служба като принц на Уелс. Тя споделя, че коронацията му ще бъде по едно и също време щастливо и тъжно събитие за нея, тъй като към момента скърби за гибелта на кралица Елизабет Втора.
Мисля, че той ще бъде доста добър крал. Кралицата явно се е постарала да го научи на всичко значимо, което би трябвало да знае един Крал. Според мен откакто бъде коронясан ще се усеща по-добре в своята роля.
Маргарет Тайлър, почитател на кралското семейство

Маргарет е добре позната и в средите на колекционерите на кралски сувенири, които постоянно и изпращат нови продукти. Освен това тя постоянно получава дарения от жители, знаещи за нейната пристрастеност. Грижата за сбирката е най-важната и работа и я почиства съвсем всеки ден. Тя дава късмет и на доста туристи да се насладят на нейната сбирка, като постоянно ги черпи и с чаша чай. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР