76-годишната британска актриса Хелън Мирън е обект на критики в

...
76-годишната британска актриса Хелън Мирън е обект на критики в
Коментари Харесай

Критикуват Хелън Мирън за ролята й на Голда Меир

76-годишната английска актриса Хелън Мирън е обект на рецензии в обществените медии, до момента в който интернет тролове я нападат за това, че се е превъплътила в някогашния израелски министър председател Голда Меир в нов филм.

„ Колко гадно е да правиш биографичен филм за престъпницата Голда Меир и да, не е изненада, че Хелън Мирън, расистката, е щастлива да изобрази чисто изкривената версия на непоносим субект “, се споделя в туит от профил, който разказва себе си като „ палестинец и горделив “, заяви в. „ Джерусалем пост “.
Хелън Мирън стана лице на L`Oreal
Актрисата Хелън Мирън стана лице на козметичния колос L`Oreal на 69 години, заяви в. " Дейли мейл ". Мирън за пръв път подписва контракт...

Друг консуматор написа, че „ Хелън Мирън, която прави филм за на Израел, е пестник на целия народ на Палестина, те безусловно честват завладяването на Палестина и извеждането на фамилии от домовете им, ликвидиране на деца, фамилии! Безвкусен филм! ”

„ Грозните ционисти и Хелън Мирън би трябвало да изгубят дамската си популярност поради това. Двойните стандарти, за които споделят, че отстояват равенството, само че не им пука, когато става дума за човешките права на палестинците “, туитва различен профил.

Британската актриса, която завоюва " Оскар " за ролята си на друга основна женска фигура, кралица Елизабет II в " Кралицата ", и беше оповестена за дама през 2003 година, взе участие в биографичен филм за единствената жена министър-председател на Израел, която беше на поста от 1969-1974 година Първите й фотоси в ролята на Голда Меир бяха пуснати предходната сряда.

Съобщава се, че Мирън се е потопила в проучване на иврит, еврейска история и писане на Холокоста, до момента в който е била в Израел през 2009 година в подготовка за ролята си на пенсиониран израелски във кино лентата „ Дългът “. Тя беше измежду над 200 артисти, които подписаха отворено писмо против напъните за протест на ЛГБТК кино фестивал в Тел Авив в края на октомври.
Кои са най-хитовите филми през идната година?
Нека забележим кои са филмите, които почитателите чакат с най-голямо неспокойствие през 2022-ра година. Има ли забавни киноленти, които са сре...

Голда Меир беше четвъртият министър-председател на Израел и беше водач по време на войната Йом Кипур през 1973 година Тя беше известна като „ желязната дама “ на израелската политика и първият израелски министър председател Давид Бен-Гурион един път я назова „ най-хубавият човек в държавното управление “ “, съгласно профил на Би Би Си на Меир. Тя умря през 1978 година от лимфом.

Още от КИНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР