76-годишната Бела Монтоя, която шокира близките си, блъскайки ковчега си

...
76-годишната Бела Монтоя, която шокира близките си, блъскайки ковчега си
Коментари Харесай

„Мъртвата жена, събудила се преди погребението си, „умря отново

76-годишната Бела Монтоя, която шокира околните си, блъскайки ковчега си по време на " възкъсването си ", умря седмица откакто получи инсулт. Това съобщи на 17 юни американската осведомителна организация Associated Press.

Бела Монтоя, на 76 години, умря от исхемичен инсулт след седмица в интензивно поделение, съгласно изказване на еквадорското министерство на опазването на здравето. Министерството на опазването на здравето означи, че Монтоя е била под " непрекъснато наблюдаване ", само че не даде спомагателни детайлности за този случай като част от здравно следствие.

Синът на умрялата Жилберто Барбера Монтоя сподели, че към момента не е получил отчет от медицинските управляващи за аргументите за случая и предизвести, че сходна обстановка не би трябвало да се повтаря. Той означи още, че сестрата на умрялата жена е подала публична тъжба, изисквайки самоличността на лекаря, който я е оповестила за умряла.

Останките на Монтоя, някогашна здравна сестра, бяха върнати в същия траурен дом, където се разсъни. Синът на умрялата сподели пред американски публицисти, че майка му ще бъде заровена в публично гробище.

Отбелязва се също, че предходната седмица Министерството на здравеопазването на страната разгласи основаването на механически комитет за обзор на процедурата за издаване на смъртни актове в лечебните заведения.

Припомняме, съгласно известия в медиите локална жителка е откарана в болница със подозрение за инсулт и сърдечен и дихателен арест. Там лекарите й подхванали реанимационни ограничения и откакто пациентката не се повлияла от тях, дежурният доктор установил гибелта й.

На 9 юни Бела Монтоя се разсъни и стартира да удря по капака на ковчега, след като прекара пет часа в ковчега в траурен дом в Бабахойо.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР