750 са вече модните компании, които участват в програмата Търговия

...
750 са вече модните компании, които участват в програмата Търговия
Коментари Харесай

750 модни компании застават срещу използването на ценни кожи

750 са към този момент стилните компании, които вземат участие в програмата „ Търговия без скъпи кожи “ (Fur Free Retailer) и намерено са декларирали отвод от потреблението на скъпи кожи в своята активност. Програмата, която е иницирана от Обединението против скъпи кожи (Fur Free Alliance) през 2002 година и е дейна допълнително от 20 страни, има за цел да направи връзка сред последователите на етичното ползване и водещи фешън къщи, като Giorgio Armani, Hugo Boss, H&M, Zara, Pull and Bear, Berschka, Massimo Dutti и други. 

През тази седмица беше разгласен най-новият член на програмата - YOOX Net-a-Porter, един от най-големите консорциуми за търговия с първокласни облекла и аксесоари. Фирмата, чийто чисти доходи за 2016 година възлизат на близо 2 милиарда евро, взема решение да се причисли към програмата откакто изследване измежду 25 хиляди нейни консуматори сочи, че множеството избират онлайн магазините на компанията да не продават артикули, за чията направа са употребявани скъпи кожи.

Все повече консуматори в Европа отхвърлят да носят облекла и аксесоари от скъпи кожи, от ден на ден са производителите и търговците на облекло, които се преценяват с това, от ден на ден са и страните, които вкарват строги ограничения при развъждането на животни за рандеман на скъпи кожи. 

Българските фешън къщи и търговци на фешън артикули, които не употребяват скъпи кожи, могат да се включат в самодейността „ Търговия без скъпи кожи “.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР