75 посегателства срещу пътнически влакове са извършени у нас от

...
75 посегателства срещу пътнически влакове са извършени у нас от
Коментари Харесай

По релсите: Бум на вандалските посегателства срещу пътнически влакове


75 похищения против пътнически влакове са осъществени у нас от началото на годината. Щетите са за десетки хиляди, а последният случай е от сряда, когато минавайки през ромската махала в Кюстендил, към бързия трен за София политат камъни, оповестява Нова тв. 

„ При прекосяването на моста се чу мощен звук, удар от предмети по мотрисата, понижих скоростта и разбрах, че има счупени стъкла. Пътниците наскачаха и почнаха да се изтеглят в предната страна на влака ”, описа машинистът Методи Митов. 

Ударите съумяват да счупят 5 от стъклата на мотрисата. За благополучие потърпевши хора няма. Щетите са за към 12 000 лв.. 

„ Неизмеримо с парите, обаче е значимо, по-важно е здравето на хората. За този съответния случай нямаме потърпевши пасажери и чиновници на БДЖ, само че вероятно при сходен жанр похищения има заплаха за живота и здравето на пасажерите ”, съобщи инж. Недялко Паризов от БДЖ. 

Само от началото на годината нападенията на влакове по време на придвижване са 75. Инцидентите са най-вече край ромските махали. За всичките 75 случая на експанзия против имущество на БДЖ арестувани няма. 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР