75% от анкетираните по време на събитието на Bulgaria Wants

...
75% от анкетираните по време на събитието на Bulgaria Wants
Коментари Харесай

АНКЕТА: Българите искат да живеят в България

75% от интервюираните по време на събитието на Bulgaria Wants You: „ София: кариера и живот – за какво в България? “ не са обмисляли разновидността да се реалокират за непрекъснато в чужбина и желаят да живеят в България.

Данните от изследването демонстрират, че основните аргументи емиграция са стремежът за повече приходи и по-добър стандарт на живот (34,1%).

Търсенето на сигурност и успокоение (29,5%) и по-добра професионална реализация (25%) също са измежду аргументите, които стимулират сънародниците ни да обмислят разновидността за определяне отвън родината. Стремежът за персонално рационализиране и по-добро обучение (4,5%) също е измежду от факторите, които въздейства на българите.

Организаторите на най-големия кариерен конгрес в страната - Bulgaria Wants You обобщават, че от ден на ден хора търсят благоприятни условия да намерят работа в България и да останат да живеят и градят своята кариера в родината. Като още един от позитивните заключения, които те акцентират, е и това, че форумите им се посещават от от ден на ден младежи, които желаят да основат семейство тук.

По време на събитието в София повече 1000 души имаха опция да се срещнат с над 80 работодатели, които им предоставиха съответни работни оферти и им описаха повече за опциите за благополучие в страната.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР