75-годишният Елтън Джон все още е на върха. Британската поп

...
75-годишният Елтън Джон все още е на върха. Британската поп
Коментари Харесай

Сър Елтън Джон на 75

75-годишният Елтън Джон към момента е на върха. Британската поп звезда Елтън Джон навършва 75 години, само че се зарече да продължи да прави музика.

Пламенният някогашен полковник Дуайт се трансформира в неизменима част от музикалната сцена от 70-те години на предишния век насам, с поредност от шлагери, измежду които " Crocodile Rock ", " Candle in the Wind " и " Rocketman ".

Той също по този начин е управлява международна акция за проучване на ХИВ/СПИН, като събира милиони лири за благотворителни организации.

Певецът и създател на песни, който стана сър Елтън през 1998 година, когато беше отдаден в рицарско звание от кралица Елизабет II, съобщи, че нормално не изпитва носталгия, само че дефинира 75-те си години като " значимо събитие ".

" Днес несъмнено ще намеря време да направя равносметка и да благодаря на щастливата си звезда за прелестното ми семейство, другари и кариера ", добави той.

" Чувствам се необикновен късметлия, че на 75 години към момента толкоз доста обичам това, което върша - към момента съм толкоз зареден с сила от музиката и се вълнувам, че мога да изсвирвам, да чувам и да приказвам за това всеки ден ".

Музикантът е продал повече от 300 милиона плочи по целия свят, а предишния месец завоюва първия си сингъл номер едно в Обединеното кралство от 16 години насам с песента " Cold Heart ", дружно с певицата Дуа Липа.

В момента той реализира турнето си " Farewell Yellow Brick Road ", включващо над 300 концерта по целия свят, което стартира през 2018 година - и съобщи, че " тръпката да свириш онлайн е толкоз невероятна, колкото и преди 50 години ".

Но добави: " Имам толкоз доста да предам на новото потомство почитатели и актьори и съм решен да продължа да давам своя принос на промишлеността, която ми е дала толкоз доста ".

За да означи рождения си ден, той издава цифрово ремастерирана версия на своя албум " Diamonds: The Ultimate Greatest Hits " в платформите за стрийминг за първи път.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР