75-годишната Стар Стауфър Вайс е вдовица от Колорадо Спрингс, която

...
75-годишната Стар Стауфър Вайс е вдовица от Колорадо Спрингс, която
Коментари Харесай

„Пристрастих се към танците на пилон, а съм на 75 години“  

75-годишната Стар Стауфър Вайс е вдовица от Колорадо Спрингс, която споделя, че сега живее живота на фантазиите си, откогато е решила да се посвети на тренировките по танци на стълб през седемдесетте си години.

Стар смяташе, че е малко евентуално тя да успее да сбъдне това предпочитание, само че в действителност не опита, до момента в който не удари пандемията.

Тя декларира, че да живее сама с две коткичувствала се самотна и че незабавно откакто пандемичните ограничавания отслабнаха малко, тя решила да извърши желанието си. Първият знак, че е време животът й да се промени, тя откри в локалния вестник.


– Тази публикация беше за локална професионална танцьорка Даяна Мартин, която беше свещеник. Тя стартира да танцува на стълб, когато беше съвсем на 50, а в този момент, на 64, тя е мой персонален инструктор,казва Стар, оповестява The Sun.

След като прочете публикацията, Стар беше повече от разчувствана да стартира личното си пътешестване в заниманието си.

- Това върна концепцията и остарялата фантазия за танци на стълб, беше в листата ми с стремежи от години, само че някак си постоянно го избутвах в различен ъгъл - сподели Стар.

„ Честно казано, помислих си „ Мога ли даже да направя това? “, твърди тя.

Преди 18 години тя изпраща брачна половинка си във безконечния дом, а самата тя се бори с ревматоиден артрит на ставите и ръцете, деформирана дясна ръка от артрит и остеопороза. В тялото има две пластини и девет винта от рухване преди 16 години.

- Реших да изпратя известие до студио " Pol Revolution ", с цел да ревизира дали има възрастова граница - сподели тя.

- За мое задоволство споделиха, че я няма. Без да изгубвам време, се записах за въвеждащ клас тази седмица. Нямах визия дали ще мога да го направя на моята възраст и с здравната си история, само че освен съумях, само че и изцяло се включих – акцентира тя.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР