74% заявяват, че ще казват по-често обичам те“ през започващата

...
74% заявяват, че ще казват по-често обичам те“ през започващата
Коментари Харесай

Галъп: Българите предпочитат повече време с близки хора, повече усмивки и по-често да казват „обичам те“

74% декларират, че ще споделят по-често „ обичам те “ през започващата 2020-а година. 12 на 100 не считат, че ще го вършат, а 14% се двоумят в отговора си. По-младите са и по-склонни да си го дават обещание (а може би имат и повече поводи). Оказва се, че дамите ще споделят „ обичам те “ повече, в сравнение с мъжете. Това сочи най-новото социологическо изследване на " Галъп ".

69% пък декларират, че ще лимитират нездравословните си привички, 17% признават, че нямат такова желание, а 14 на 100 се двоумят. Хората с по-висок учебен статус са и по-склонни да поправят държанието си.

Дали хората подреждат виното след нездравословните привички, не е ясно, само че в деня на виното и романтиката, вижда се, че българите са малко по-склонни да си дават обещание и обич, и самодисциплина, само че въпреки всичко любовта побеждава с малко.

Данните от януарското проучване на „ Галъп интернешънъл “, в което организацията ревизира какво си дават обещание българите на прага на 2020 година, сочат, че едно от най-сериозните обещания у нас е обвързвано с отделянето на повече време за околните хора – 91% го споделят. Осъществяването на най-малко една своя фантазия пък си дават обещание 73 на 100 от българите, а 84% имат вяра, че ще се усмихват повече. Прави усещане, че на процедура няма огромни възрастови разлики в отговорите, въпреки да се откроява ентусиазмът, който е присъщ по-скоро за младостта.

68% настояват, че ще засадят дърво, 63 на 100 считат, че ще вземат присъединяване в най-малко една благотворителна самодейност.

33% одобряват да осиновят бездомно животно – тук, предстоящо, ентусиазмът не е голям. Няма обаче и кой знае какъв брой възторг в четенето – 48% са хората, които декларират, че всеки месец ще прочитат по една книга. Това са двете обещания, които събират минимум известност, въпреки чувствителни дялове респонденти въпреки всичко да ги споделят.

Сравнително непопулярно е и обещанието пред себе си да харчиш по-малко пари – 53 на 100 се заричат да пестят. Оказва се, че по-младите у нас, да вземем за пример, биха чели повече книги, само че биха харчили и повече пари, за разлика от хората в по-зряла възраст./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР