70 лева за удоволствието да лежите под чадър на плаж

...
70 лева за удоволствието да лежите под чадър на плаж
Коментари Харесай

Къде почивката е по-изгодна – в България или в Гърция?

70 лв. за удоволствието да лежите под чадър на плаж Каваци в Созопол - това демонстрира касова записка, изпратена от фен на БТВ. Заради сходни ценови разписи, а и освен, от няколко години се води спор за какво множеството българи избират отмора на плаж в Гърция пред родното Черноморие.

Със сигурност плажовете в южната ни съседка са доста повече - 13 500 км., при 380 км. в България. Така или другояче БТВ „ Тази заран " направи „ съпоставяне със сравнимото ", а точно какъв брой коства сянката и шезлонга на най-популярните плажове в Гърция и какъв брой в България.

На „ Ниси Бийч " - свтовна топ дестинация, можете да ползвате два шезлонга и чадър за 9 евро, или 17,60 лева На плаж „ Перла " в Приморско - цената за сходно наслаждение е 30 лева

На най-популярната за българите дестинация - Халкидики, цената е 5-7 евро, която може да бъде „ опростена ", в случай че си поръчате напитка от бара.

По-скъпо е само на празненство дестинацията „ Парадайс бийч " - 39,10 лева за два шезлонга и чадър, до момента в който у нас, в Слънчев бряг, за сходна услуга ще би трябвало да си платите 30 лева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР