70-годишният Майкъл Болтън обяви неочаквано, че отменя за следващите няколко

...
70-годишният Майкъл Болтън обяви неочаквано, че отменя за следващите няколко
Коментари Харесай

Майкъл Болтън: Бързам да се възстановя от тумора, за да подновя концертите

70-годишният Майкъл Болтън разгласи ненадейно, че анулира за идващите няколко месеца идното си турне поради изненадващо за самия него предизвикателство, пред което бил изправен преди Коледа предходната година.
Прочетете още
“Точно преди празниците се разбра, че имам мозъчен израстък, който изискваше незабавна интервенция ”, разкри в обществените мрежи самият артист. Серията концерти на Болтън трябваше да стартират на 1 февруари във Флорида и след дати в съвсем всички американски щати да се трансферират в Европа. Сега обаче се постанова отсрочване, до момента в който звездата се възвърне.

Изпълнителят на шлагерите How Am I Supposed To Live Without You? и When A Man Loves A Woman успокои почитателите си, че с помощта на “невероятния медицински екип ” интервенцията е била сполучлива и сега той си почива в дома си, заобиколен от “огромната обич и поддръжка на фамилията ми ”.

Болтън има три дъщери  от брака си с Морийн Макгуайър, с която са разведени от 1990 година, както и шестима внуци.

“Най-трудното нещо за мен постоянно е било да отчайвам почитателите си или да отложа шоу, само че не се съмнявайте, че работя интензивно, с цел да ускоря възобновяване си и скоро да се върна към концертите ”, увери звездата. Той благодари на феновете си за цялата любов, която са му пращали през годините: “Знайте, че вардя позитивните ви послания в сърцето си и ще ви осведомявам за новините към мен незабавно щом мога. ”

За Болтън, който е прочут и като създател на песни, 2023 година бе запълнена с концерти и с присъединяване в американската версия на “Маскираният артист ”, в която бе прикрит под маската на Вълка, напомнят медиите. На коледния церемониал на парковете “Дисни ” през декември поп изпълнителят взе участие с авансово записано музикално приветствие с класиката Joy to the World.

Пусна и нов албум след повече от 10 година пауза и пред сп. “Пийпъл ” разкри, че главното му обръщение е умеенето да се откриват щастието и позитивизма и в най-трудните времена. Носителят на две награди “Грами ” уточни, че доста се гордее с дъщерите си, които са основали свои лични фамилии. “Хората, които обичам, ми носят доста благополучие... Важните неща в никакъв случай не се трансформират. Любовта е най-важното нещо, центърът на Вселената. Няма нищо по-велико ”, изповяда се звездата. И добави, че дъщерите му много се забавляват с неговия жанр на пеене от 80-те години и по никакъв начин не се впечатляват от известността му.

Майкъл Болтън описа още, че пробва да не се взема на съществено, че се забавлява и към момента не е подготвен да спре да излиза на сцената. Неочакваният здравословен случай обаче го препъна най-малко за известно време.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР