70 евро за приятни минути в компанията на проститутка на

...
70 евро за приятни минути в компанията на проститутка на
Коментари Харесай

Евтини мъже подбиха бизнеса на проститутките в Студентски град

70 евро за приятни минути в компанията на продажница на българската граница. Официално, несъмнено, бардакът се води хотел. Оказва се обаче, че даже казината по границата към този момент оферират повече от нормалното, оповестява Нова телевизия.

Оказа се, също по този начин, че мъжете са подбили бизнеса на девойките от Студентски град. Да си поръчаш продажница в Сандански не е лесна работа. Повечето от жриците са отпътували за София, а останалите обслужват единствено чужденци.

„ Преди 10 години Сандански се водеше градът на проституцията. Много гърци имаше. По 30 автобуса идваха. Сега всичко затихна. Нали им понижиха и парите…”, споделя хотелиер.

Ролята на сводници играят таксиметровите водачи, твърдят локалните хотелиери. Логично, за чужденците цените са високи. В Свиленград - на 430 км на изток от Сандански, нощният живот е напълно различен. През последните години градът си завоюва прозвището „ Лас Вегас на Балканите” главно поради многочислените
казина. Покрай тях процъфтява и хотелиерският бизнес. Тази нова симбиоза сред комара и платения секс е довело до банкрути на старите бардаци.

Местните нощни птици предлагат на екипа ни продажница от неприветлив хотел. Казват, че в
казината би трябвало да си ВИП клиент, с цел да може да получиш жена за цяла нощ против 1000 евро. Ето за какво влизаме под прикритие в един от хотелите, близо до центъра на града. Посетителите получават упътвания още на входа от жена, известна като Маман. Издава команди от леглото си, гледайки телевизия. Барманът предлага пиянство и споделя да имаме самообладание, защото девойките работят. След към 20 минути и няколко огледа от мъже по спортни екипи при нас идва Джесика. Или най-малко с това име се показва. Тя е отзивчива. Твърди, че не прави секс преди диалог с клиента. Не се оплаква от липса на работа, само че внимателно злепоставя конкуренцията, и по-специално – жриците от София. Разказва и за забавни срещи с клиенти. Споделя още, че татко й бил сводник, имал забележително положение, давал й пари, само че не я пускал да излиза на никое място. След тежкия диалог Джесика афишира и цената си – 70 евро за един час.

Втората среща е с Мая. Работи под това има, макар че е родена мъж. Поръчваш си я по интернет. Трудно й е да отговори на условията на по-интелигентните клиенти, само че се старае. „ Дали ще си с жена или с травестит, разликата е доста дребна. Ние можем да задоволим мъжа по различен начин”, безапелационна е Мая. От 10 години е в специалността. Стартът й е бил на площад „ Македония”. На улицата била унижавана от служители на реда. В София платеният секс не свършва с травестити. Поставени лица си поръчват и жиголо през уебсайт. Уговарят се да му платят 50 лв. единствено за компания. На адрес в центъра на града се явява 23-годишният Крис, който живее и учи в Студентски град. Казва, че дава полови услуги отвреме в точния момент и сортира клиентите си. Не харесва възрастни мъже, макар че те най-вече го търсели. След диалог е подготвен да се съблече против още 20 лв. след първичните 50. На потегляне учтиво предлага нова среща още същата вечер.

Засега проституцията е персонален избор. За някои - въпрос на оцеляване с бързи пари, за други - просто наслаждение. Според българското законодателство обаче сводничеството, трафикът на хора за проституция и даването на пространства за секс са закононарушения!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР