7-годишно момиченце е изнасилено и пребито до смърт в сливенското

...
7-годишно момиченце е изнасилено и пребито до смърт в сливенското
Коментари Харесай

Брутално убийство на 7-годишно момиченце в сливенско село, детето е било изнасилено

7-годишно момиченце е изнасилено и пребито до гибел в сливенското село Сотиря. Детето е открито в края на селото, на метри от вкъщи си, в извънредно тежко положение към 15 ч. в четвъртък. Откарано е в болница, само че медиците не съумели да спасят живота му.

От източници в Министерство на вътрешните работи излиза наяве, че има улики за това, че килърът е 21-годишен гражданин на Сотиря на име Мартин Трифонов. Неговото семейство и това на жертвата живеят в прилежащи къщи. От полицията към този момент опровергават слуха, че мъжът е наркозависим.

Пред NOVA локални поданици описаха, че в четвъртък следобяд обвиненият видял жертвата си в магазин в селото. Момиченцето отишло там, с цел да си купи сладолед, а мъжът пиел алкохол пред комерсиалния обект.

Хората от селото настояват още, че търсеният е лежал в пандиза за обири. Свързват името му и с съдбовен случай, станал преди година. Мартин минавал около една от къщите във вилната зона, когато го подгонили кучетата пазачи, живещи в двора й. Собственикът на парцела се намесил и опитал да укроти животните. Те обаче се нахвърлили върху стопанина си и го нахапали до гибел. За случилото се описа и самият Мартин пред камерата на NOVA. РЕПОРТАЖА Пожарна охрана ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК.

Издирваният и различен път е посягал на деца, описват още съселяните му. Заплашвал малчугани с палки и ножове.

Според локалните поданици обвиненият за убийството на детето към този момент е изтрил профила си във Фейсбук.

Жертвата живеела с баба си и дядо си, защото майка й работела на морето, описват още поданици на Сотиря.

Силите на реда търсят хипотетичния причинител по земя и по въздух. Над региона кръжи хеликоптер. Пристигнали са и криминалисти от София. Мобилизирани са военни и пожарникари. Пуснати са и следови кучета.

Малко след 15 ч. входовете на селото били блокирани от униформени. Създаден бил и спонтанен контролно-пропускателен пункт на обръщалото на рейс номер 12. Живеещи в региона споделят, че всяка кола е била спирана за инспекция.

Предполага се, че обвиненият се укрива в гората, за която локалните споделят, че е извънредно гъста и мъчно проходима. Издирването ще продължи през цялата нощ.

По-рано денем от Областната дирекция на полицията са популяризирали известие за търсен 21-годишен мъж. Не е ясно дали той има връзка със случая.

Село Сотиря се намира на 4-5 км от Сливен и граничи с вилната зона.

Жителите на село Сотиря са потресени и желаят да оказват помощ при издирването на причинителя на тежкото престъпно действие.„ Наистина е шокиращо за хората в селотоТова, което виждам, е че са се организирали пожарна, полиция, военна полиция, горски, хеликоптери, „ Гранична полиция ". Извършителят не е гражданин на Сотиря. Версиите са доста. Цялото село е блокирано сега ", изясни кметът на селото Димчо Георгиев.

Извършителят е прочут с голям брой домови обири. Сплашвал е локални поданици с револвер. След закононарушението той е изтрил профила си във Фейсбук. Момчето е било стеснително, не общувало с хора. Цялото село е блокирано сега. Местността е гориста, има неприятни сектори, където може да се укрие. Починалото дете е посещавало локалната детска градина и се готвило да стартира учебно заведение.

Към момента информацията, която дават органите на реда, е нищожна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР