7-годишно момиче разплака зрителите на бТВ с разказ за потопа.

...
7-годишно момиче разплака зрителите на бТВ с разказ за потопа.
Коментари Харесай

7-годишно момиче и майка му оцеляха по чудо във водния ад в Царево, но останаха без дом

7-годишно момиче разплака феновете на бТВ с роман за потопа. То показа, че водата е стигала до врата му, само че със своите близки са съумели да излязат през прозореца и да се качат на покрива на къщата, която е потънала в кал.

Три часа Донка Дренкова и дребната й щерка са чакали върху хлъзгавите керемиди помощ, само че нямало кой да стигне до тях. Те оцеляха, само че останаха без дом и в този момент се молят за фургон, с цел да има къде да спят.

„ Очакваме помощ към момента. Доброволци пристигнаха за час и нещо, това е. С тях имаше и екскаватор. Водата беше съвсем до покрива на къщата. Излязохме през прозореца. Три часа стояхме на покрива по време на пороя. На третия час пристигна жандармерията и споделиха да не мърдаме и да се качим на най-високата точка “, описа Донка Дренкова.

Съпругът й показа, че всичко, което имат, е към този момент на двора и чака да изпратят камион, с цел да го изхвърлят.

„ Три часа стояхме на студено. Чичо викаше, имаше вода на терасата. Само два пъти плаках. А на покрива – не, бях воин “, описа 7-годишната щерка на Донка.

„ Животът на тези хора е тотално преобърнат и едно дете би трябвало да се трансформира в воин. Безгрижното му детство е завършило сега, в който са пристигнали високите води. Стегна ме гърлото, когато видях описа на детето “, показа водещият на „ Тази заран “ Златимир Йочев.

flagman.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР