7 години и 6 месеца затвор получи бившият адвокат Владимир

...
7 години и 6 месеца затвор получи бившият адвокат Владимир
Коментари Харесай

Осъдиха Елдъров на 7 години и половина затвор

7 години и 6 месеца затвор получи някогашният юрист Владимир Елдъров. Присъдата ще е при в началото непоколебим режим. Това отсъди окръжният съд - Пловдив. За Раздослав Керанов присъдата е 7 години.

Другите причинители също получиха ефикасни присъди. Определението на съда не е дефинитивно и предстои на митинг в 15-дневен период пред Апелативен съд - Пловдив. Съдът дефинира смяна в ограниченията за неотклонение на всички наказани.

Елдъров и Керанов са със " Задържане под стража ". Това определение също предстои на обжалване в 7-дневен период.

Делото бе за палежи, заплашване и поръчков опит за ликвидиране. Подсъдими бяха 7 души, като съгласно прокуратурата, юристът Владимир Елдъров и таксиметровият необут Радослав Керанов са поръчвали закононарушенията, а останалите ги правили в разнообразни конфигурации.

Най-сериозното обвиняване против Елдъров и Керанов е, че през лятото на 2013 година са карали Мартин Поптолев да убие юрист Владко Мерджанов, който бил съперник на Елдъров в бизнеса с юридически услуги. Прокуратурата твърди, че наред с палежите Елдъров наредил да бъде хвърлена обезглавена кокошка в колата на различен негов сътрудник - Димитър Деков.

Двамата дадоха пояснения пред съда и изрично отхвърлиха виновността си. /Марица.бг
тагове елдъров дело керанов години  Осъдиха Елдъров на 7 години и половина затвор  Осъдиха Елдъров на 7 години и половина затвор  Осъдиха Елдъров на 7 години и половина затвор
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР