69-годишният южноафрикански президент Рамафоса се е разболял от и е

...
69-годишният южноафрикански президент Рамафоса се е разболял от и е
Коментари Харесай

Южноафриканският президент е заразен с коронавирус

69-годишният южноафрикански президент Рамафоса се е разболял от и е в самоналожена изолираност, като краткотрайно е предал пълномощията си на вицепрезидента Дейвид Мабузе, оповестиха от канцеларията му, представени от БГНЕС.

" Президентът Рамафоса се лекува от леки признаци на COVID-19, откакто през днешния ден, в неделя, пробата му за вирусна зараза беше позитивен ", се споделя в изказване на службата, оповестено в Twitter.
Български академик заяви положителни вести за Омикрон на база предварителни данни
В S-протеина на новия вид Омикрон на ковид SARS-CoV-2 (бел. ред. - благодарение на този протеин вирусът прониква в човешките кл...

Отбелязва се, че президентът се е почувствал зле след присъединяване в събитие в Кейптаун. Сега той е в " положително въодушевление " и е под грижите на здравната работа на южноафриканските отбранителни сили. " Президентът, който е изцяло имунизиран, се намира в самоизолация в Кейптаун и е предал всички пълномощия на вицепрезидента Дейвид Мабузе за идната седмица ", се споделя в изказването.

Рамафоса, който по-рано се беше върнал от обиколка в Западна Африка, беше тестван няколко пъти за COVID-19. Тестовете на членовете на съпътстващата го делегация също са негативни. Президентът прикани жителите да се имунизират и да останат бдителни.

Не се прецизира дали президентът е инфектиран с. През последните дни в Южна Африка, като поради опасенията от високата му инфекциозност, върху пътуванията от и до страната.

Още от АФРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР