69-годишна жена е загинала при тежка катастрофа край сунгурларското село

...
69-годишна жена е загинала при тежка катастрофа край сунгурларското село
Коментари Харесай

Кошмарът няма край! Жена загина в катастрофа край Сунгурларе СНИМКИ

69-годишна жена е починала при тежка злополука край сунгурларското село Прилеп, оповестяват от бургаската полиция.

Произшествието, в което са взели участие лек автомобил „ Опел Астра”, с разградска регистрация, ръководен от 52-годишен мъж от Исперих, и товарен автомобил ДАФ с полуремарке, с бургаска регистрация, ръководен от 46-годишен мъж от Бургас, е станало към 10 часа през днешния ден на 5 км. след селото, в посока Шумен.

Пътният случай е сред лек автомобил „ Опел Астра”, с разградска регистрация, ръководен от 52-годишен мъж от Исперих, и товарен автомобил ДАФ с полуремарке, с бургаска регистрация, ръководен от 46-годишен мъж от Бургас.



От злополуката умира пътуващата на задната седалка в лекия автомобил 69-годишна жена от сели Завет, Разградско, тъща на лидера.

Към УМБАЛ Бургас със профилиран превоз са откарани брачната половинка и дъщерята на лидера на Опела / на 46 и 20 години/.



Като евентуална причина за злополуката от полицията показват: поднасяне на лекия автомобил в изискванията на десен завой, вследствие на което е навлязал в лентата за насрещно придвижване, където се блъска в движещия се в посока Шумен товарен автомобил.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР