68-годишна жена от Шумен е загинала при тежка катастрофа в

...
68-годишна жена от Шумен е загинала при тежка катастрофа в
Коментари Харесай

Кола блъсна и уби пешеходка в Шумен

68-годишна жена от Шумен е починала при тежка злополука в града. Сигнал за случая е бил подаден малко след 19.30 часа нощес, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Съобщено е било, че мъж и жена са били блъснати от лек автомобил при секване на пешеходна пътека на кръстовището, формирано от бул. „ Мадара “ е улица „ Преслав “.
Към мястото на случая неотложно са били ориентирани екипи на „ Пътна полиция “ и Спешна помощ. Изяснено е било, че 56-годишен лидер на „ Дачия Дъстър “ не е пропуснал пресичащите мъж и жена и ги е блъснал. Двамата са били превозени за обзор в шуменската болница.
Мъжът, който е 62-годишен локален гражданин, е с фрактура на ляв гален. Той е оставен под наблюдаване в болничното заведение.
Съпругата му - на 68 години от Шумен, е била с черепно-мозъчна контузия, строшен таз и по това време е била с заплаха за живота. След среднощ тя е умряла.
Шофьорът на колата има брошура, тестът му за алкохол е била негативна. По случая е стартирано досъдебно произвеждане. *Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР