67-годишната Ким Катрал изглежда невероятно и демонстрира сияеща визия на

...
67-годишната Ким Катрал изглежда невероятно и демонстрира сияеща визия на
Коментари Харесай

Ким Катрал - блестяща на корицата на гръцкия Vouge, посветен на смелите жени

67-годишната Ким Катрал наподобява необикновено и показва сияеща визия на корицата септемврийския броя на гръцкия Vogue след триумфалното й завръщане в 74-секундна сцена  във втория сезон на " Просто ей по този начин... ", в емблематичната роля на Саманта Джоунс.  

Броят е отдаден на смелите и дръзки дами, които чупят " стъкления таван " (glass seiling) и звездата, която влезе в историята на телевизионната промишленост, се снима извънредно за списанието, което излиза на 3 септември, и споделя за предизвикателствата, с които се е сблъскала в кариерата си, както и за ситуацията на дамите в Холивуд сега. 

 „ Говорейки от мое име, една жена след шестдесет, мисля, че най-голямото предизвикателство е да продължиш да бъдеш съответен, да работиш, да можеш да предаваш обръщение, да бъдеш на място. Винаги съм имал майка си като модел за подражателство. Въпреки че в никакъв случай не намери работа, която да я направи щастлива, и беше депресирана и самотна за дълги интервали от време, тя в никакъв случай не губеше упоритостта си ", споделя Ким Катрал. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vogue Greece (@voguegreece)

В септемврийския брой Vouge Гърция показва още няколко забележителни жени  като премиерката на Естония Кая Калас, която към момента е подложена на критика и предизвиквана поради пола и външния си тип. 

 „ В началото, когато станах министър-председател, даже моите поддръжници ми споделяха да напълнея, да се подстрижа, да нося костюми и очила, да приказвам с по-нисък звук – разбрах, че ми споделят да наподобявам, приказвам и се държа като мъж, само че работата е там, че не съм мъж и постоянно съм била много женствена. Реших да не се трансформирам, към момента нося рокли и имам единствено два чифта панталони, когато би трябвало да участвам на военни церемонии. Мисля, че съумях да трансформира това мислене, показвайки, че дамите може да вършат нещата по друг метод, само че това не значи, че го вършим по неприятен метод. "

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Kaja Kallas (@kajakallas)

 

И в случай че още не сте гледали последния сте пропуснали появяването на Ким Катрал:

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР