65-годишният мъж, който вчера пострада тежко при катастрофа в благоевградския

...
65-годишният мъж, който вчера пострада тежко при катастрофа в благоевградския
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ: Втора жертва на автомелето с учебен автомобил

65-годишният мъж, който през вчерашния ден пострада тежко при злополука в благоевградския квартал "Струмско ", е умрял нощес в реанимацията на болничното заведение, оповестиха от лечебното заведение.

Той е втората жертва на случая, при който умря и брачната половинка му. Двамата пътували в образователен автомобил "Пежо ", който лишил преимуществото на "Фолксваген Голф " на кръстовището на бул. "П. К. Яворов " и ул. "Яне Сандански ". Първоначално бе обявено, че съпрузите са пътували в немската кола.

Автоинструкторът Иван Терзиев - Терцата, който е управлявал образователната кола, е незасегнат, съобщи локалният уебсайт "Инфомрежа ". Той е навлязъл в кръстовището, идвайки от основен път Е-79 в посока ж.к. "Еленово ", като лишил преимуществото на голфа, който се движел от "Струмско " към кв. "Грамада ".

Кръстовището е извънредно рисково. През него минават идващите от центъра на града, най-големите квартали "Еленово " и "Струмско ", както и от Е-79.

Общинската администрация от дълго време има концепция да обезопаси пътния сектор, като вкара кръгово придвижване, само че години наред сходни ограничения не се подхващат.

Четирима души са починали при пътни произшествия през миналото денонощие у нас, сочи справката на Министерство на вътрешните работи. На територията на страната са станали общо 22 ПТП, при които има 31 ранени.

За София са регистрирани две тежки и 43 леки произшествия, четирима души са ранени.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР