65-годишната Шарън Стоун публикува в Instagram снимка и заяви, че

...
65-годишната Шарън Стоун публикува в Instagram снимка и заяви, че
Коментари Харесай

Шарън Стоун се срещна със семейства на отвлечени от Хамас

65-годишната Шарън Стоун разгласява в Instagram фотография и съобщи, че се е срещнала с жертви на Хамас на фона на войната в Близкия изток и поляризацията в Холивуд. 

„ Среща със фамилии, които имат деца, държани като заложници от Хамас и които са изгубили най-близките си родственици поради Хамас “, написа 65-годишната актриса. Тя прикани своите 3,8 милиона почитатели да не поддържат насилието.  

" Не знаете, до момента в който не разберете. Не подкрепяйте насилието. "  

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Номинираната за " Оскар " актриса се разплака предишния месец, до момента в който говореше за войната, приказва по тематиката на фона на последните събития, засягащи други звезди, които обществено разясниха войната и обвързваните с нея въпроси.  

Тиха война в Холивуд

Освободена звезда от „ Писък “, клиенти, получили отвод от организации - разделянето в Холивуд за Израел е реалност, означават профилираните издания.  От хора с власт до елементарни чиновници, все по-голям брой са ядосани от враждебната изразителност към Израел и неналичието на взаимност, въпреки че над 200 заложници са към момента държани от Хамас. Други усещат близка палестинската идея и считат, че Израел е агресорът. Поляризацията е забележителна, защото промишлеността значително е единна, когато става дума за политика, от безапелационна съпротива против някогашния президент Тръмп до  поддръжка за репродуктивните права и войната в Украйна. Но когато става въпрос за Близкия изток, пукнатините си личат, отбелязва Variety.  

„ Просто няма опрощение да не осъдим Хамас и да не желаяме освобождението на заложниците. Холивуд бързо разгласи, че животът на чернокожите има значение, както би трябвало, и че времето изтече, както би трябвало, и безчет други значими дела, ” споделя пред изданието главният изпълнителен шеф на Anti-Defamation League ( " Лигата против поругаването " ) Джонатан Грийнблат. Той прибавя, еч има място за рецензия към Израел или за изложение на угриженост по отношение на продължаващата война в Газа, само че това не  е причина известни персони и представители на промишлеността да насочат несправедливи обвинявания против Израел, като да вземем за пример да го упрекват в „ апартейд “ или „ геноцид “ или още по-лошо " да честваме дейностите на терористите от Хамас ".

Мелиса Барера беше освободена от „ Писък VII “, откакто направи сериозни забележки за Израел, за което заяви Variety. Spyglass Media Group, продуцентската компания, която стои зад възраждането на хитовия хорър франчайз, в началото не разяснява информацията. Но по-късно представител посочи, че изявленията на Барера са били изтълкувани като антисемитски:  

" Позицията на Spyglass е недвусмислено ясна: нямаме никаква приемливост към антисемитизма или подбуждането към ненавист под каквато и да е форма, в това число погрешни препратки към геноцид, етническо пречистване, изкривяване на Холокоста или всичко, което очевидно минава границата на речта на омразата. "  

В същото време носителката „ Оскар “ Сюзън Сарандън няма да бъде представлявана от холивудската агенция UTA, откакто сподели, че уплашените евреи „ вкусват какво е възприятието да си мохамеданин в Америка “. 77-годишната актриса актриса  активистка се появи на пропалестински протест и шествие в Ню Йорк предходната седмица, на който част от хората носеха плакати, призоваващи за унищожаването на Израел, с посланието  " От реката до морето! Палестина ще бъде свободна! "  

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР