65-годишен мъж бе бит с бухалка и ограбен, "плячката" на

...
65-годишен мъж бе бит с бухалка и ограбен, "плячката" на
Коментари Харесай

Пребиха с бухалки възрастен мъж заради 2 лева

65-годишен мъж бе обичай с бухалка и ограбен, "плячката " на нападателя е цифром и словом 2 лв., казусът е от село Слатино, община Бобошево. Вчера в районното полицеско ръководство в Дупница е подаден сигнал от дъщерята на 65-годишен мъж от Слатино, че е бил жертва на обир, удрян е с бухалка по тялото и главата, настанен е в дупнишката болница с комоцио.
Извършителят на грабежа е открит – мъж от селото, лишил е от жертвата 2 лв., по случая е стартирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.
Още един обир е осъществен през вчерашния ден в Дупница, в Районното ръководство в града е деклариран обир на 350 лева и златни украшения от 64-годишна жена. Двама маскирани са проникнали в дома й, удряли са я и са я заплашили с ликвидиране. По случая е стартирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.
Една кражба на над 3 000 лева е осъществена през вчерашния ден и от дом в град Кюстендил.
Извършителят на кражба на 3350 лева от къща в Кюстендил е арестуван през вчерашния ден от кюстендилски служители на реда. 88-годишната жертва на закононарушението е алармирала полицията в 15.20 часа. Предприети са незабавни издирвателни дейности, в дома на 52-годишния причинител на кражбата в кв. "Изток " е открита сумата от 3 185 лева Извършителят е арестуван за 24 часа в полицейския арест, по случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор, оповестяват от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР