64-годишният Стоян Янев от Свиленград загина при катастрофа. Инцидентът е

...
64-годишният Стоян Янев от Свиленград загина при катастрофа. Инцидентът е
Коментари Харесай

Обичаният от цял Свиленград Стоян седна зад волана на фиата си и се случи голяма трагедия

64-годишният Стоян Янев от Свиленград почина при злополука. Инцидентът е станал по обяд на 15-и май, пише stmost.info.

Янев пътувал самичък в автомобила си „ Фиат “ по остарелия път от Любимец към Свиленград. На прав сектор ненадейно изгубил ръководството, минал през насрещната лента и се блъснал челно в крайпътно дърво. От удара колата се извъртяла в противоположна посока с повредена предна част.



Минути по-късно водачът е откаран в безсъзнание в свиленградската болница. Извършена му е интервенция, при която е установено мощно скъсване на черния дроб. Вследствие на изобилен вътрешен кръвоизлив, макар напъните на лекарите, той умира. Положихме всички старания да го спасим, само че кръвозагубата беше доста огромна – над 3 литра, съобщи хирургът доктор Ермов, шеф на стационара.

Трудно е да се каже в този момент каква е повода за злополуката, споделиха проверяващи случая. Сблъсъкът е станал на прав, изсъхнал сектор от пътя, без присъединяване на друго транспортно средство.

Според близки на починалия, преди злощастния ден той се оплаквал от болки в гърдите. Възможно било да е получил сърдечен припадък по време на придвижване, допускат те. Предстои да му бъде направена аутопсия, която може би ще хвърли повече светлина.

Стоян Янев е дълготраен зъботехник, хората го познават като доста добър експерт и сияен човек.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР