63-годишният Бари Колингсууд, който работи като личен асистент на съпругата

...
63-годишният Бари Колингсууд, който работи като личен асистент на съпругата
Коментари Харесай

63-годишен мъж, обсебен от обладани от духове кукли

63-годишният Бари Колингсууд, който работи като персонален помощник на брачната половинка си Сара, 56 година, има такава сбирка, от която биха ви побили тръпки.

Миналия ноември животът на мъжа се трансформира доста, откакто една кукла в локален благотворителен магазин сграбчва окото му.

10 злокобни места, които ще ви накарат да настръхнете

Във видеото горе вижте злокобната история по същински случай на куклата Анабел

Когато Бари донася куклата у дома, жена му го моли да я изхвърли, без даже да я е погледнала, тъй като имала неприятно предусещане за нея.

Мъжът опитал да я изхвърли, само че по негови думи тя го спряла.

„ Знам, че звучи налудничаво, само че към този момент бях до оградата, когато мощен вятър разкри лицето на опакованата към момента кукла… внезапно се оказах на земята. Имаше парче стъкло, върху което едвам не си прерязах вените. Може би е усетила какво се пробвам да направя и по тази причина се е пробвала да ме убие “, споделя мъжът.

В Япония се провеждат погребални церемонии за кукли

От този ден нататък той не може да спре манията си по куклите.

Бари към този момент има 30 кукли, всяка от които е специфична

Той твърди, че най-малко последните 10 от тях са обладани от дух.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ ИСТОРИЯТА НА КУКЛИТЕ ОТ ВЪЛШЕБНАТА СТАЯ

Семейството удостоверява. Според тях точно куклите са отговорни за непрекъснатото включване и изключване на електроуредите в къщата. Сара твърди, че е разкрила включена сушилнята измежду нощ, откакто преди този момент е била изключена от контакта.

Dad reveals bizarre collection of ‘haunted dolls that terrorise his family by turning on the tumble dryer at night’ https://t.co/epkPPVCTCk
— The Sun (@TheSun) 13 юли 2017 година
Бари счита, че първата му кукла се е пробвала да го убие, друга може да движи очите си, а трета разяснява всякакви неща понякога.

Синът му намира манията на татко си за много плашеща

и даже има намерение в най-скоро време да се изнесе от у дома. „ Ще е прелестно да съм в къща, в която не ме следят обладани кукли. През деня куклите не са толкоз страшни, само че нощно време силата у дома е ужасна “, споделя 18-годишният Джош.

Жената, която е вманиачена на тематика "Барби "

„ Не мисля, че всички са обладани, само че от някои от тях ме побиват тръпки, а и когато съм самичък имам възприятието, че ме следят “, прибавя момчето.

За още вести и забавни материали харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР