62-годишния Бамчо и 78-годишния Мъли, обвинени в изнасилването на 14-годишно

...
62-годишния Бамчо и 78-годишния Мъли, обвинени в изнасилването на 14-годишно
Коментари Харесай

Първо ВИДЕО на похотливите и разгонени дъртаци, изнасилили 14-годишно момиче в Разлог

62-годишния Бамчо и 78-годишния Мъли, упрекнати в изнасилването на 14-годишно момиче от Разлог, дойдоха в Окръжен съд Благоевград. Двамата от семейството Карталови бяха арестувани преди 10 дни, откакто против тях бе подадена тъжба, уличаваща ги в гнусното действие.

Районният съд в Разлог има наложи мярка за неотклонение "задържане под стража " и оттогава двамата са в ареста. Днес те се изправиха пред тричленен състав на Окръжен съд Благоевград с искане за по-лека мярка, написа struma.com.

Двамата дойдоха оковани с белезници един за различен, а 78-годишният Мъли се подпираше на бастун, куцукайки. Изглежда с напредването на възрастта, меракът им не е секнал и намират метод да го задоволят, прилъгвайки момичето с дребни суми пари.

Скандални вести за разгонените дъртаци, изнасилили момиче в Разлог

Срещи от този вид сред потърпевшата и мъжете не се случва за пръв път. В съответния случай най-вероятно до сексуален акт не се е стигнало, само че все пак съдиите Пандев, Маскръчки и Трионджиев взеха решение, че нямат учредения да ги освободят и оставиха перверзниците в ареста.

Работата по случая продължава, а от прокуратурата събират още доказателства, с цел да внесат обвиняване против Мъли и Бамчо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР