Жена почина, след като падна на повече от 100 фута от гледка към водопад на Blue Ridge Parkway в Северна Каролина

...
61-годишна жена почина след падане от около 150 фута от
Коментари Харесай

61-годишна жена почина след падане от около 150 фута от стръмна скала на Blue Ridge Parkway в Северна Каролина.

Властите са получили обаждане в събота следобед за жена, която е паднала от скала в Glassmine Falls Overlook, разположен на живописния Национален парк, се казва в съобщение за медиите от Службата на националния парк. Високата гледка привлича посетителите с гледката към тънък водопад – Glassmine Falls – през долината, според службата на парка.

Спасителите откриха жената на около 150 фута под изгледа, се казва в съобщението. Тя беше идентифицирана като Нанси Сампсън от Гриър, Южна Каролина.

Екипите от противопожарната служба в Риймс Крийк, които се отзоваха на обаждането, се спуснаха по рапел на повече от 30 фута и откриха туриста, се казва в публикация във Фейсбук. Туристката е починала от раните си, съобщиха от ведомството.

Член на семейството е бил на място и е бил „объркан“ след фаталното падане на жената, се казва в изявление на Програмата за интервенция при травми на Западна Северна Каролина.

„Разстроеният член на семейството живее извън щата и е бил сам след трагичния инцидент“, се казва в изявлението им. „Доброволецът от TIP направи всичко възможно, като го подкрепи на мястото на инцидента и му помогна да се върне от планината и да се свърже с приятели, които биха могли да го подкрепят след тази трагична загуба.“

Службата за национални паркове не предостави повече подробности за инцидента.

Glassmine Falls е на около 25 мили североизточно от Ашвил, Северна Каролина.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР