60-годишният Ву от Тайчжун, Тайван, се сдобил с нарушение на

...
60-годишният Ву от Тайчжун, Тайван, се сдобил с нарушение на
Коментари Харесай

Жена отсече след 30 години брак: Развеждам се, писна ми мъжа ми да ме бие насън

60-годишният Ву от Тайчжун, Тайван, се сдобил с нарушаване на съня още преди 10 години. Първоначално мъжът разговарял насън, само че по-късно почнал да пуска ръце. След изключително мощен удар дамата на Ву го обвинила в домашно принуждение и заплашила с бракоразвод, написа в. " Мирър ".
Ву потърсил лекарска помощ и станало ясно, че той има много рядко разстройство на етапа на бързия сън. Мозъкът на мъжа не блокира придвижванията му по време на отмора и по този начин мъжът прави дейностите си в съня и в действителността. Интересно е, че проучванията са удостоверили думите на брачната половинка на Ву: това разстройство значително не пречи на пациентите, а на тези, които спят до тях.

Ву е прекарал няколко нощи в болничното заведение " Куанг Тян ", където експертите записвали държанието му с камера за нощно виждане. На фрагментите се вижда, че в съня си мъжът се държи извънредно интензивно: маха с ръце и нанася удари на незабележим съперник.

За благополучие, разстройството на етапа на бързия сън се лекува благодарение на лекарства. Лекарите са предписали на Ву лекарство, с помощта на което 30-годишния брак на мъжа ще бъде избавен.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР