6-ти ноември е крайният срок, в който може да се

...
6-ти ноември е крайният срок, в който може да се
Коментари Харесай

Последни дни за регистрация в конкурса ROCA ONE DAY DESIGN CHALLENGE

6-ти ноември е крайният период, в който може да се регистрирате за присъединяване във второто издание за България на интернационалния конкурс One Day Design Challenge. Самото съревнование ще се организира в Експо Баня София (корпоративната изложбена зала на Рока България), бул. „ Мария Луиза “ 16, София на 9 ноември 2019.

Състезанието провокира студенти по дизайн и архитуктура, както и млади експерти до 30-годишна възраст, да основат истински и новаторски решения и артикули, свързани с пространството в банята, и то единствено за един ден.
Най-важният аршин на журито е автентичност, дизайн и употреба на концепциите. Конкурсът предлага на младите студенти и експерти опита от предизвикването да развият най-иновативните си хрумвания на процедура.

Проектите в състезанието ще бъдат оценени от авторитетно жури, след членовете на което откриваме Илиан Милинов, получил 4 пъти оценката RED DOT design award, създател на Ilian Milinov Studio; доцент доктор арх. Орлин Давчев, зам.-декан по образователната активност в Архитектурен факултет, Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), София; Доц. доктор Георги Червендинев, началник на катедра Инженерен дизайн в Технически университет – София; Гл.ас. доктор Иво Попов, учител в департамент „ Дизайн “ и лекар по дизайн в Нов български университет; и Веселин Симов, Мениджър маркетинг на Roca за Югоизточна Европа, в качеството му на представител на Международна фондация We Are Water.

Наградният фонд в това издание на състезанието е 4200 лева Победителите в състезанието ще вземат участие и на огромния интернационален край в Барселона през януари 2020 година, като всички разноски ще бъдат поети от уредниците.

За присъединяване в състезанието не се дължат никакви такси, само че предварителната онлайн регистрация е наложителна. Може да я извършите през интернационалния уебсайт на състезанието на този линк:

http://www.onedaydesignchallenge.net/en/contests/bulgaria/bulgaria-2019

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР