6. Жана Бергендорф Ексцентричната певица, която спечели Х Фактор“ преди

...
6. Жана Бергендорф Ексцентричната певица, която спечели Х Фактор“ преди
Коментари Харесай

Известни жени, които бяха спукани от бой!

6. Жана Бергендорф

Ексцентричната певица, която завоюва „ Х Фактор “ преди 10 години, е наркоманка и в това се състои главният й проблем. Тя беше бита няколко пъти от гаджето си Леонард, с който се друсаше по цели нощи. Когато дрогата свършваше, свадите започваха и Лео я спукваше от пердах.

7. Андреа

Трябваше да чакаме цели 15 години, с цел да узнаем, че Кубрат Пулев е биел понякога Андреа. Тя самата го разкри след раздялата им й сподели фотоси със синини. Разбира се, имайки поради, че фотошопът й е обичан, мнозина не повярваха в достоверността им. Други пък си зададоха въпроса за какво чака той да я изостави, вместо тя него.

8. Диана Димитрова

Скандалните разкрития на актрисата за побоя над нея от страна на Юлиан Вергов по време на фотосите на „ Откраднат живот “ занимаваха цяла България в продължение на месеци. Повечето от гилдията поддържаха него, а Диана по този начин и не съумя да го осъди, защото доказателствата са отпреди 5 години. Освен това тя не си е изкарала здравно удостоверение след самия пердах.

9. Мария

Певицата падна доста ниско, когато потегли да съди Миро Дзвера за зверския побой над нея, а след това смъкна обвиняванията и се върна при него поради парите му. Цял месец го изкарваше най-голямата пачавра, само че когато й подари автомобил, реши, че това е по-важно от достолепието й. Това е един от случаите, в които пребитата жена не е за жалост.

Виж Част 1 тук!

Инфо: Уикенд

Тагове: Жана Бергендорф
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР