6-годишен престой зад решетките при първоначален строг режим очаква 26-годишен

...
6-годишен престой зад решетките при първоначален строг режим очаква 26-годишен
Коментари Харесай

Загорял племенник удовлетвори извратените си желания с леля си! Грози го затвор

6-годишен престой зад решетките при първичен непоколебим режим чака 26-годишен гражданин на село Елхово, община Николаево, който застана пред Темида по обвиняване в обезчестяване на вуйна си.

Велчо Рашев протегнал ръка на близката си родственица през нощта на 10 против 11 май м.г. като съумял да удовлетвори извратените си стремежи посредством нечовечен побой.

63-годишната жертва не подозирала желанията на госта, който от много време не била виждала и даже го нагостила и почерпила. След като Велчо си  тръгнал домакинята почнала да оправя леглото си за лягане, само че в това време неотдавна излезлият от пандиза и зажаднял за женски милувки изрод нахлул назад в стаята и почнал да я души, настоявайки за реципрочност, написа Монитор.

Ден по-късно дамата отишла при доктор, който открил голям брой синини по тялото й, а извергът бил окован в белезници след сигнал от потърпевшата.

 В хода на правосъдното съвещание е открито, че Рашев има зад тила си 7 неоправдателни присъди, главно за грабежи, за последно е бил в пандиза до декември 2017-а.

Съдът в Казанлък е постановил за рецидивиста 9 години затвор, само че присъдата била понижена с 1/3 поради направените от него цялостни признания. Размерът е доказан и от окръжния съд в Стара Загора след тъжба на наказания, който се ожалил от " прекомерна суровост “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР