6 години затвор при строг режим ще излежи мъжът, който

...
6 години затвор при строг режим ще излежи мъжът, който
Коментари Харесай

40-годишен изверг отвлече 8-годишната Ева от центъра на Добрич и блудства с нея. А сега получи…

6 години затвор при непоколебим режим ще излежи мъжът, който отвлече и блудства с 8-годишно момиче от Добрич. Делото протече при изискванията на кратко правосъдно разследване в Районния съд. Прокуратурата е поискала дейно наказване от 9 години отнемане от независимост, което съдът е почел, само че заради това, че подсъдимият е признал напълно обстоятелствата и събитията в обвинителния акт, законът задължава съда да понижи наказването с една трета, изясни за Про Нюз Добрич прокурор Даниел Илиев. Затова е постановена присъда от 6 години отнемане от независимост при непоколебим режим.
Обвинителният акт против причинителя – 40-годишен мъж, който отвлече и блудства с дребната Ева, съдържаше две закононарушения – „ незаконно отнемане от независимост на невръстен “ и „ блудничество с невръстен “.
Припомняме, че на 3 август 2022 година бе подаден сигнал в Първо районно ръководство на Министерство на вътрешните работи, че е изчезнала 8-годишната Ева. Детето бе отвлечено от центъра на Добрич от 40-годишен мъж, който го завел в кравефермата, в която работел в село Плачи Дол. Там е осъществено блудството.
Незабавно са подхванати издирвателни мероприятия по определяне на детето и е формирано досъдебно произвеждане с първична подготовка „ блудничество с малолетно лице “. Обвиняемият е арестуван с непрекъсната мярка под стража.
За блудничество с малолетно лице той можеше да получи от 1 до 6 години затвор и за отвличането – от 3 до 10 години. Мъжът е родом от село Котленци. Познат е на органите на полицията, тъй като досега е осъждан няколко пъти за осъществени обири.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР