6-членно нидерландско семейство е прекарало девет години в пълна изолация

...
6-членно нидерландско семейство е прекарало девет години в пълна изолация
Коментари Харесай

Семейство е прекарало девет години в мазето си, очаквало е края на света

 6-членно нидерландско семейство е прекарало девет години в цялостна изолираност в мазето на къщата си в очакване на " края на света ". Хората били открити през вчерашния ден от локалната полиция, откакто най-голямото от децата избягало и отишло в локална механа.

Действието се развива в отдалечена плантация в селището Руйнерволд, в северната нидерландска провинция Дренте. Там в цялостна изолираност шестчленното семейство е живяло 9 години в очакване на " края на света ". Най-големият от синовете, на 25 години, направил няколко сполучливи опита за бягство като на третия той посетил локална механа да пие бира. Полицията го разкрила, откакто притежателят на заведението подал сигнал. Според локални медии повода да не бъде намерено фамилията съвсем десетилетие е фактът, че парцелът се намира в мъчнопроходим район, обграден от гори.

Веднага разбрах като го погледнах, че е комплициран. Имаше дълга коса, мръсна брада и мръсни облекла. Каза, че в никакъв случай не е ходил на учебно заведение и че не си е подстригвал косата от девет години, описа притежателят на заведението Крис Вестергбег.

След неотложно ангажиране на управляващите и претършуване на фермата, било намерено стълбище под всекидневната. В тайното мазе били открити бащата и останалите деца. Те се прехранвали със зеленчукова градина и гледали коза. Майка на децата не била открита и съгласно полицията най-вероятно е умряла, оповестява Българска национална телевизия.

Бащата, който е на 58 години, е задържан, откакто отказал да сътрудничи на управляващите. Останалите членове на фамилията са настанени в приюти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР