58-годишната бивша балерина Валерия Яротская избяга от войната в Украйна

...
58-годишната бивша балерина Валерия Яротская избяга от войната в Украйна
Коментари Харесай

ЧУДО! 58-годишна украинка, бивша балерина, ражда второто си бебе в Бургас: Обичам България

58-годишната някогашна балерина Валерия Яротская избяга от войната в Украйна в България, с цел да обезпечи успокоение за себе си, само че и за бебето, което носи, предава Народоосвободителна въстаническа армия. То ще се появи на бял свят през днешния ден в бургаска болница.
Валерия е от Киев. Научила, че е бременна във втория месец, а войната я принудила да избяга.
Валерия е посветила целия си живот на балета. Работила е в Националната опера, в Националната академия за танци и в Киевската академия на изкуствата.
За страдание балетния връх е прекомерно къс. Какво да правиш след това? Натрупал си опит и ти се желае да го предадеш, да научиш младите. Когато видиш, че и при тях се получава добре, това е голяма наслада, споделя тя.
Голямата й щерка е на 25 години. Писател е и е удостоена с доста награди. Заминала е за Канада. А Валерия ще роди второто си дете в България.
Защо България? Защото обичам страната, тъй като обичам Черно море, тъй като обичам хората, които срещнах. Българи и освен българи, уточни тя.
През последните седем месеца у нас украинката е била под строго лекарско наблюдаване. Казва, че се усеща пракрасно. По думите й за това да бъдеш майка, няма възраст.
Когато вземах огромната си щерка от родилния дом, си споделих, че желая да имам второ дете. И ето, че 25 години по-късно ще имам втора щерка. Затова детето ми е много-много мечтано, споделя дамата.
Няма ранни и късни деца. Всяко дете идва тогава, когато му пристигна времето да види този свят и да се срещне със своята майка. Ако имаш предпочитание, в случай че Бог е дал сили и здраве, няма какво да се комнтира възрастта на дамата, уверена е Валерия.
Името, което е избарала за щерка си е Виктория. Така се е казвала към този момент починалата майка на Валерия. Виктория – като победа. Мисля, че в края на тази година Украйна ще победи в тази ужасна война, надява се бъдещата майка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР