58-годишна жена измами Божи служител и на всичкото отгоре се

...
58-годишна жена измами Божи служител и на всичкото отгоре се
Коментари Харесай

Нагла измамница завлече монах със 140 бона

58-годишна жена измами Божи чиновник и на всичкото от горната страна се опита да натопи децата му за нарушители пред прокуратурата. Преди няколко години, след гибелта на брачната половинка си, Николай Б. се замонашил и почнал да служи в намиращия се край Търново, Къпиновски манастир. Там той се срещнал с обвинената Светла П.  Двамата станали доста близки, монахът наричал Светла „ духовна щерка ” и я показал на децата си – наследник и щерка. Споделил също, че желае да я осинови и да и помогне със средства да приключи висше обучение. За задачата децата на Николай го упълномощили да продаде от тяхно име наследствени земи, принадлежали на майка им. Те се съгласили без да заподозрат нечестиви планове от страна на новата позната на татко им. На 1 октомври 2010 година в София бил подписан контракт сред Николай и Светла, съгласно който тя се задължавала да се грижи за него като за собствен татко. А в подмяна той и дал 140 хиляди лева с цел да се изучи, написа " Монитор ".

Тъй като обаче, скоро по-късно Светла престанала да се грижи за монаха, той завел гражданско дело с иск тя да му възвърне дадените пари. На 3 април 2016 година монахът Николай умрял, а искът му бил удължен от децата му. Пет месеца по-късно, на 16 септември, в районната прокуратура във Велико Търново бил подаден сигнал от обвинената. В него тя твърдяла, че синът и дъщерята на нейния някогашен другар – Симеон и Любка, умишлено са се употребили от неистинен документи пред съда с цел да бъде тя натопена пред правораздаването.

Направеното следствие обаче открило, че сигналът на Светла е неистинен и против нея е импортиран обвинителен акт за осъществено закононарушение срещу правораздаването. Така преди да бъде наказана да върне 140-те бона на наследниците на излъгания от нея духовник, лъжкинята ще получи още една присъда, отново за машинация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР