57-годишната жена, която сложи край на живота си, скачайки от

...
57-годишната жена, която сложи край на живота си, скачайки от
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Самоубийцата от Бургас се връщала на работа след дълъг болничен

57-годишната жена, която постави завършек на живота си, скачайки от третия етаж на постройка в региона на Бургаската опера, е страдала от меланхолия, научи Lupa.bg от свои източници. Жената се е хвърлила от прозорец на работното си място. 

Тя е била в нескончаем болничен и през днешния ден е бил първият й работният ден. Жената е била инфектирана с ковид, от който получила затруднения. Била изпаднала в меланхолия поради здравословното си положение. 

Изследване, извършено измежду над 230 000 души, основно американци, е открило, че всеки трети пациент, прекарал Ковид-19, в границите на идващите шест месеца получава мозъчни или душевен увреждания. Авторите на проучването считат, че пандемията ще докара до вълна от душевен и неврологични проблеми.

Учените не знаят по какъв тъкмо метод вирусът може да докара до меланхолия и страхова невроза, само че откриват, че таман тези две диганози са най-разпространени измежду общо 14-те душевен и ментални отклонения, открити след изкаран коронавирус. По-рядко се записват инсулти, деменция и други неврологични разстройства, само че и тяхната периодичност е по-висока от нормалното, изключително измежду пациенти, преболедували тежко.

Снимката е илюстративна
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР