57-годишна жена се запали след скандал с мъжа си в

...
57-годишна жена се запали след скандал с мъжа си в
Коментари Харесай

Жена се запали след скандал с…

57-годишна жена се възпламени след скандал с мъжа си в село Бъркачево, област Враца. Заради бързата интервенция на съседи, тя е била избавена, само че е с извънредно тежки изгаряния. Жената е откарана в "Пирогов " с 85% изгаряния по цялото тяло и действителна заплаха за живота, заяви "24 часа ".

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца потвърдиха случая. Жената е от ромски генезис и се запалила с бензин през днешния ден следобяд след кавга с мъжа си, който постоянно я биел. Съседка обаче чула крясъци от къщата и като видяла огъня подала сигнал в полицията. Сигналът е подаден към 13 - 13.30 часа.

На място пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ, които незабавно откарали потърпевшата в клиниката по изгаряния в УМБАЛС "Пирогов ".

Полицаите почнали следствие по случая. В къщата органите на реда разкрили празна бутилка от 1.5 л, която миришела на бензин. Криминалистите са разпитали брачна половинка на дамата. Той отрекъл да има общо с подпалването на брачната половинка си.

Според поданици на селото брачният партньор постоянно злоупотребявал с алкохола и пребивал жена си. Тя бягала при съседи или близки, само че след това се прибирала при мъжа си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР