56-годишният Ангел Георгиев, който е обвинен за заплаха за убийство

...
56-годишният Ангел Георгиев, който е обвинен за заплаха за убийство
Коментари Харесай

Ексбаретата се оплете в лъжи за изчезването си: Знам, че съм под домашен арест, но имах работа до банката и излязох

56-годишният Ангел Георгиев, който е упрекнат за опасност за ликвидиране и насила се появи в съда, откакто се смяташе, че липсващ. Той изясни пред магистратите, че имал задания до банката и излязъл за 10 минути от вкъщи си. На първа инстанция Районният съд избрани някогашната барета да остане под домакински арест, написа " Флагман ".

Предвид, че през вчерашния ден той е бил предизвестен от органите на реда, че през днешния ден ще бъде взет от адреса му, с цел да се яви в съда и да се гледа мярката му за неотклонение, Ангел своеволно запалил колата си, отишъл да си свърши дилемите и след час се появил в правосъдната зала. Когато униформените били в дома му, него към този момент го нямало.

С това си деяние Ангел е нарушил мярката му за неотклонение „ домакински арест”. Припомняме, че пенсионерът неведнъж заплашвал бургазлийката А.Ангелова и нейния другар, с който тя живеела на фамилни начала. Предвид всички доказателства е ясно, че става дума за любовна драма и тормоз, за които Ангел и преди е бил осъждан – това е следващият път, в който мъжът заплашвал и тормозил двойката.

Според магистратите налице е опция Ангел Георгиев още веднъж да наруши наложената му мярка „ домакински арест” и да нападне бургазлийката, по тази причина е по-добре да бъде арестуван под стража.

„ Няма гаранции, че в някой различен миг той няма да реши да напусне дома си и да извърши ново закононарушение. Неговото държание сочи, че мярката „ домакински арест” не е адекватна”, уточни бранителят на обвинените.

Ангел изясни пред магистратите, че няма никакъв късмет да се укрие, тъй като „ в случай че желаех да се укрия, нямаше да съм в този момент тук”, уточни той в своя отбрана.

Окръжният съд в Бургас удостовери мярката на Районния съд и остави Ангел под домакински арест.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР