56-годишната американска актриса и модел Памела Андерсън, след като прекара

...
56-годишната американска актриса и модел Памела Андерсън, след като прекара
Коментари Харесай

Памела Андерсън смени токчетата с гумени ботуши и вижте какво направи ВИДЕО

56-годишната американска актриса и модел Памела Андерсън, откакто прекара няколко продуктивни месеца в Съединените щати, се завърна в родния си Ванкувър, където има плантация на баба си, и напълно неотдавна сподели на клиентите в Instagram плодовете на труда в същинския смисъл на думата.

Звездата от „ Спасители на плажа “, която преди време плени феновете по света с аления си бански, не излизаше от у дома без обувки и беше известна като секс знак, смени токчетата си с гумени ботуши и галоши, а вместо маркови тоалети облече елементарни градинарски облекла и се зае с неща много по-приземени.

Памела разгласява на страницата си в обществената мрежа фотоси на тиквички, картофи, любеница, тиква и други зеленчуци, които тя персонално отглежда.

„ След няколко часа, прекарани в градината “, гласи надписът.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Още при започване на юли тя сподели на почитателите си по какъв начин ловко засажда разсад в градината си.

" Ще бъда тук, в моята градина, ще прекарам идеалния ден. Много неща за правене и подарък за себе си ", подписа видеото звездата.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Феновете бързо видяха упоритата работа и гения на Андерсън.

„ Абсолютно ужасно! Имаше толкоз доста от моите краставици. Обичам да ги хапвам с домашно подготвен хумус. Благодаря ви, че споделихте “, „ Памела! Напоследък предложих книгата ви на толкоз доста другари! Моля, напишете друга скоро! “, „ Животът, който живеете, наподобява толкоз здрав и чист. Искам един ден да имам дребна плантация ", пишат те.

През 2021 година Памела продаде обилното си имение в Малибу за съвсем 15 милиона $ и дружно с тогавашния си брачен партньор, някогашния телохранител Дан Хейхърст, се реалокираха в ранчото на баба й във Ванкувър. Актрисата купува фамилното жилище преди 30 години. Бракът продължи единствено година. След като се раздели със брачна половинка си, Памела още веднъж се появи в Малибу. Тя посещаваше фешън ревюта и празненства, снимаше се в реклами на бански костюми и водеше всемирски живот, който очевидно бързо й омръзна и в този момент Пам още веднъж се любува на рутината надалеч от папарашките камери.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР