56-годишна жена ще бъде съдена за незаконно присвояване на пари.

...
56-годишна жена ще бъде съдена за незаконно присвояване на пари.
Коментари Харесай

Страшни измами при сделки за коли в Югозапада! Вижте схемата, за да не изгорите

56-годишна жена ще бъде съдена за нелегално заграбване на пари. Случаят е станал през месец август 2016 година, оповестява struma.bg.

Преди тази дата 56-годишната Б.Н. от Перник купила лек автомобил. И откакто го карала известно време, открила, че не й харесва, и призовала продавачката да скапват договорката.

В адвокатската фирма на нотариуса продавачката върнала 850 лв. на Б.Н. и почнали да чакат процедурата. В този миг 56-годишната жена си взела парите и документите и си тръгнала. Привлечена е като обвинена и й е наложена марка за неотклонение „ подписка “.

Миналата седмица пък 56-годишен перничанин е излъган със сумата от 1000 лв.. Лековерният мъж преговарял с продавач да закупи лек автомобил „ Ауди “. Двамата отишли пред нотариус, като 56-годишният мъж му дал 1000 лв. преди договорката.

Продавачът споделил, че си е не запомнил документите в колата, излязъл да ги вземе и повече не се върнал. Собственикът на аудито бил столичанин, двамата с купувача не се познавали. Започнато е досъдебно произвеждане и работата продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР