56-годишен мъж реши сам да сложи край на живота си

...
56-годишен мъж реши сам да сложи край на живота си
Коментари Харесай

Самоубилият се в Кючука мъж загубил зрението си преди няколко седмици

56-годишен мъж реши самичък да постави край на живота си и се хвърли от четвъртия етаж на жилищен блок в регион " Южен “. Инцидентът е станал в ранните часове на днешния ден – сред 6:30 и 7 сутринта, в панелка при започване на улица " Стефан Стамболов “ в Кючука. За смразяващия случай към този момент са разбрали всички комшии от входа. Съседката от първия етаж чула тъпия удар на тялото, което е паднало в градинката зад блока, само че е помислила, че някой още веднъж е хвърлил чувал с отпадък от терасата си. Друг инцидентен минувач, обаче, видял по какъв начин мъжът лежи неподвижен на тревата и незабавно алармирал на полицията.

Към мястото незабавно са били изпратени униформени чиновници, които да обезопасят мястото на случая. Когато екип на " Марица “ дойде в квартал " Кючук Париж “, изстиващото тяло към този момент беше покрито с аленочервен чаршаф и оградено с полицейска линия. За спокойствието в квартала се грижеха двама чиновници на локалното районно управление (на МВР), които чакаха сътрудниците им да извършат оглед.

Съседи описаха, че скочилият от четвъртия етаж се споделя Красимир Д. Мъжът живеел в блока от самото му изграждане – през 1979 година. Загубил зрението си преди няколко седмици и от този момент живеел в огромни страдания, защото нямало кой да го гледа. Жилището на улица " Стефан Стамболов “ Красимир делял с 83-годишната си майка, която нямала опция да се грижи за него.

Други комшии описаха, че нощес до късно през нощта от жилището са се чували кавги, кряскане и тракане. Красимир е желал да скача, а роднините му се канили да го вързват, с цел да не може да постави завършек на живота си.

Мъжът е заявявал желанието си да полети от терасата и преди този момент: " Често споделяше, че ще се хвърля и ми обясняваше по какъв начин не устоя към този момент. Вървеше по входа, чукаше на вратите и молеше съседите за ястие, пиянство, цигари, даже лимонада “ описа съседа Костадинов.

Преди няколко дни Красимир паднал на стълбите и не съумял да се качи до жилището си. Наложило се комшиите да го избавят и качват догоре. Случвало се е и да краде от избите на етажната благосъстоятелност.

" Красимир живееше сложен живот и доста страдаше през последните седмици. Явно това го е подтикнало към самоубийство. Жалко е, че доста българи към този момент са докарани до това положение на беззащитност и не виждат различен излаз, с изключение на гибелта “, разясниха съседи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР