55-годишният Бейсим Салиф от Сърница, който стреля по съседи и

...
55-годишният Бейсим Салиф от Сърница, който стреля по съседи и
Коментари Харесай

Излязоха подробности около ареста на стрелеца от Сърница

55-годишният Бейсим Салиф от Сърница, който стреля по съседи и рани с нож жена, е бил ранен по време на задържането и е настанен в болница в Кърджали. Това оповестиха на брифинг чиновници на полицията.

Снощи в 18:40 часа зародила свада сред Салиф и 43-годишен негов комшия. Спорът бил за животни. По-възрастният мъж стрелял против съперника си, само че оръжието му било отнето. Тогава той взел нож, ранил жена и избягал в гората.

55-годишният мъж е разкрил пукотевица и по полицейските чиновници, които още през нощта пробвали да го задържат, показаха от полицията, като прибавиха, че на сутринта са почнали акциите по издирването на Бейсим Салиф, който към този момент има престъпни регистрации за нелегално владеене на оръжие и обири.

Около 15 часа през днешния ден Салиф се появил в Кърджалийско и заплашил с оръжие локален гражданин. Той незабавно подал сигнал, след който нападателят бил арестуван.

При задържането мъжът е оказал опозиция и е бил ранен незадълбочено. Към момента е настанен в болница в Кърджали, открива се положението му и се чака той да бъде арестуван за 24 часа.

Предстои прокуратурата да реши дали ще му бъде поискана непрекъсната мярка " задържане под стража ", като е формирано досъдебно произвеждане, обясниха още от полицията.

Срещу въоръженият мъж неведнъж били подавани сигнали от съседските фамилии.

По думите на полицията мащабът на акцията по залавянето на нарушителя е бил оневинен, тъй като е бил заплашен животът както на локалните поданици, по този начин и на чиновниците на реда.
Свързани вести След 20 часа гонка: Командоси и жандармерия арестуваха въоръжения нападател на 40 км от Сърница ИЗВЪНРЕДНО! Полицията търси в гора тежко въоръжен престъпно проявен СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР