55-годишната Хърли е една от най-изкусителните представителки на нежния пол,

...
55-годишната Хърли е една от най-изкусителните представителки на нежния пол,
Коментари Харесай

Елизабет Хърли съблазнява по оскъден бански през зимата

55-годишната Хърли е една от най-изкусителните представителки на нежния пол, родили се в миналото на територията на Обединеното кралство, която освен е завоювала, само че и неведнъж затвърдила позициите си на същинска кралица на съблазънта. Синеоката красавица, която по нищо не отстъпва на по-младите си колежки, от дълго време е усвоила до съвършенство умеенето с лекост да владее мъжките сърца, карайки ги да ускорят ритъма си, споделяйки една-единствена гореща фотография... пък било то и измежду зима, написа life.dir.bg.

Преди няколко дни звездата от " Шеметна договорка " разгласява свои нови предизвикателни фрагменти в персоналния си Инстаграм акаунт, които накараха мъжката част от почитателите ѝ да се изпотят по този начин, като че ли е средата на август, а не краят на януари.

На изображенията тя театралничи в заснежената градина на родния си дом по разкопчано плато на марката " Dsquared2 ", едвам прикриващо голото ѝ тяло. За наслада на господата, тя е избрала да комбинира връхната си дреха само с бели изрязани бикини... Актрисата сигурно може да си разреши сходен разкош, тъй като, както означават феновете ѝ, тя фактически има тяло на богиня.

" Как да устоя? ", гласи посланието към нейния пост.

И фактически, кой въобще би съумял да го стори? Много от потребителите на платформата обаче си зададоха въпроса кой е направил провокативните фотографии, а част от английските медии даже допуснаха, че зад обектива се най-вероятно се крие актуалният съкровен сътрудник на Елизабет, който тя избира да държи в загадка.

Хърли реши обаче аа издаде самоличността на индивида, снимал фрагментите, а думите ѝ шокираха всички.

" За да спрат таблоидите да боравят с измислени обстоятелства, ще кажа, че тези фотоси са дело на 80-годишната ми майка. Не съм изцяло сигурна обаче дали това ще ви даде нужния покой ", написа тя.

Неотдавна в свое изявление Елизабет изясни, че избира да поддържа фигурата си по ексцентрични способи.

" Не упражнявам, само че съм доста дейна. Правя доста извършения, само че не във фитнес залата, а в градината. Оформям живия плет с градинарските ножици, нарязвам дървета с моторна резачка, копая, засявам растения... такива неща. Така че, да, непрекъснато съм в придвижване ", показа тя пред Extra.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР