55-годишната г-жа Лорд е била видяна за последен път в

...
55-годишната г-жа Лорд е била видяна за последен път в
Коментари Харесай

Полицията, издирваща Гейнор Лорд, се свързва със силите на Никола Були за издирването на изчезналата майка

55-годишната госпожа Лорд е била забелязана за финален път в петък следобяд, откакто е напуснала работа рано от центъра на Норич.

Вещите й, в това число облекла, два пръстена, мобилен телефон и очила, бяха открити разпръснати в Wensum Park - на към 2,5 благи от работното й място. Палтото й е намерено в река Уенсъм, която минава през парка.

Полицаите се пробват да извлекат поучения от Ланкаширската полиция, която се зае с издирването на изчезналата майка госпожа Були, която изчезна, откакто изпусна двете си дъщери в учебно заведение в St Michael's on Wyre, Lancashire, по-рано тази година.

Тялото на госпожа Bulley е намерено в река Wyre на 19 февруари, на към миля от мястото, където тя изчезна, до момента в който разхожда кучето си в St Michael's on Wyre на 27 януари.

Полицаите бяха подложени на критика за метода им на следствие и разкриването на персоналната информация на госпожа Були.

Разследване заключи, че гибелта на госпожа Були е инцидентна, че тя е попаднала в реката в деня, в който тя изчезна и умря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР