55 години в бранша отбеляза Стилист Капанов по време на

...
55 години в бранша отбеляза Стилист Капанов по време на
Коментари Харесай

Капанов чукна 55 години с ножици и сешоар

55 години в сектора означи Стилист Капанов по време на XVIII Международен фестивал на прическата и хубостта. Завърши влиятелния конгрес на прическата и хубостта в зала 3 в Двореца на културата. Хиляди експерти от цялта страна се събраха, с цел да се срещнат с новите трендове в оформянето, оцветяването, стилизирането и подхранването на косите. Поредица от семинари и образования съпътстваха конкурсната пограма, в която прохождащите в сектора демонстрираха наученото от водещите имена на фризьорската специалност. Във тория ден от XVIII Международен фестивал на прическата и хубостта се организира „ Шоуто на нациите”. В него, всеки от топ-коафьорите изнесе същински театър, показващ приказност от звуци, светлина и професионализъм. Галениците в сектора Иван Ганев и Орлин Валяков се отличиха с същинско мултимедийно шоу, очебийно от авторска хореография и особено направени театрални костюми.



Йордан Василев, показва виртуозна техника на фона на класическа музика. Група КЕНТ, положила основите на фризьорската специалност се събра на сцената на двудневния фестивал, отбелязвайки 55 години в сектора. КЕНТ е абривиатура от имената на Кръстю Капанов, Евгени Петров и Недялко Недялков. Тримата потвърдиха, че ножиците и гребените към момента танцуват в ръцете им, а визията им за настоящите трендове в косите бе облечена в елегантните рокли на Жана Жекова.

Г-жа Елена Кристиано, представител на известна група за артикули за коса, приветства събралите са в залата фенове и експерти, обръщайки се към тях с думите: „ За мен е чест, като съорганизатор на XVIII-тия Международен фестивал на прическата и хубостта да Ви поздравявам с добре пристигнали и стоя с неспокойствие и признателност пред всички публични лица, сътрудници, посетители и медии, които поддържаха с наличието си тържеството на стила и хубостта в София. Вярвайте, че водачеството е допустимо, тъй като ние се развиваме дружно с вас. Партньорството ни е стъпката по възходящия път към Вашия триумф! Ние сме с вас!”

Истински възторг провокира най-коментираната телевизионна водеща – Николета Лозанова. Тя посети XVIII Международен фестивал на прическата и хубостта в НДК във втория ден на провеждането му. Стилно облечена в черно Лозанова, разцелува топ-коафьора на холивудските звезди Скот Фос. Без да се колебае тя се остави в ръцете, фризирали Кристина Агилера, Кира Найтли и Бетси Джонсън. Фос е за повторно в България.

Той посвети уикенда на представянето на най-новата марка в портфолиото Sexy Hair. Освен американския стилист, на сцената на фестивала умения демонстрираха италианците Северио Палма, Джудзепе Марано, както и представителите на Интеркоафюр - Белгия. 25 млади фризьори бяха насърчени с награди поради изявата си в конкурсната стратегия на фетивала, а грамоти получиха останалите стилисти, прохождащи във фризьорската специалност.

Певицата Бони, пристигна в компанията на щерка си Михаела. Кали докара сина си Александър, Мариана Маринова беше с двете си деца, а екс-фермерката Дони Василева дойде в компанията на една от първите отпаднали от реалити формата „ Фермата” - банкерката Моника.

„ До нови срещи, през идващия октомври” си пожелаха уредниците от Интеркоафюр България, които регистрираха рекордна посещаемост на браншовия конгрес.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР