549 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни

...
549 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни
Коментари Харесай

Има още нови случаи на COVID-19 у нас

549 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб. През днешния ден са доказани още 8 нови случаи, като всички те са в София. Лабораториите продължават да работят.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4430
201 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 26 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.

По отношение на общата картина – към 6 април: 313 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 236 на жени. Средната възраст на лицата, при които е доказана коронавирусна инфекция, е 47,7 години.

Общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при лица-медицински служители е 30 души.

Починалите лица, при които е установен COVID-19, са 22. Днес в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ е починала 90-годишна жена. Пациентката е страдала от диабет, сърдечна недостатъчност, хронична обструктивна белодробна болест и други придружаващи заболявания.

Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на близките и семейството на починалата жена.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4430  Данаил Кирилов показа пред сътрудниците си от Европейски Съюз подхванатите от България ограничения по отношение на изключителното състояние Данаил Кирилов показа пред сътрудниците си от Европейски Съюз подхванатите от България ограничения по отношение на изключителното състояние  Тазгодишният месец март е измежду най-горещите, регистрирани в миналото Тазгодишният месец март е измежду най-горещите, регистрирани в миналото  БЛС и НЗОК се договориха - на всички лечебни заведения ще бъдат изплатени 85% от предстоящите в неепидемична конюнктура средномесечни приходи БЛС и НЗОК се договориха - на всички лечебни заведения ще бъдат изплатени 85% от предстоящите в неепидемична конюнктура средномесечни приходи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР